A luat 2 la BAC la Romana, nu stie sa citeasca, dar vrea sa fie primar mituind localnicii cu mancare

In aceasta saptamana mai multi locuitori ai comunei Surdila Gaiseanca ne-au semnalat ca Barbu Nicolae candidatul PSD pentru primar duce o campanie murdara. Acesta mituieste localnicii cu diferite produse alimentare. Social democratul si-a demarat aceasta strategie murdara inca de la Sarbatorile Pascale cand a inceput sa imparta oamenilor branza si carne de miel. Branza de la propria ferma de vaci si carne de miel de la mana lui dreapta, Rusu Sandel Dumitru, caruia i-a promis functia de viceprimar, in cazul in care va reusi sa castige fotoliul de edil sef. Impreuna cu un kilogram de branza si putina carne de miel pesedistul oferea si sfaturi oamenilor pentru campania electorala.

Jocul murdar al acestui personaj dubios nu s-a oprit aici. A inceput sa-l denigreze pe actualul primar raspandind diverse zvonuri false despre acesta. Totodata, impartirea de mancare a continuat si in campania electorala, dar de aceasta data mielul s-a transformat in trei gaini de Avicola si chiar le-a cerut oamenilor direct sa-l voteze daca vor aceste produse. Suspect este faptul ca gainile respective trebuiau predate unei firme de incinerare. Exista posibilitatea ca gainile cu pricina sa fi fost bolnave si din aceasta cauza fiind programate pentru incinerare. Aceasta strategie murdara nu a ramas fara urmari. Barbu Nicolae este urmarit penal dupa ce a incercat sa cumpere voturile satenilor cu un kilogram de carne.

Acest individ nu doar ca are un caracter indoielnic, incercand sa profite poate de persoane cu o situatie financiara precara din comuna, oferindu-le mancare pentru votul lor, ci are si carente cand este vorba de nivelul de educatie. Potrivit unor surse, care chiar l-au numit analfabet, Barbu nu era in stare citeasca proiectele in cadrul sedintelor si se fofila cand trebuia sa faca acest lucru, scuzandu-se ca nu are ochelarii la el. Aceleasi surse sustin ca Barbu a facut liceul la fara frecventa, in Braila, la Liceul Tehnologic “Grigore Moisil” si ca la examenul de Bacalaureat a luat nota 2 atat la Matematica, cat si la Limba si Literatura Romana.

Chiar daca in cei patru ani in care a fost viceprimar a fost prezent mai mult la barul de langa primarie, decat in biroul din primarie, acesta a reusit sa-si ridice o casa din salariul sau de viceprimar si din subventiile pe islazul insusit abuziv si pe animale care exista doar scriptic, pentru ca faptic lipsesc cu desavarsire.