Din categoria „A prosti poporul cu televizorul” / Ce prezinta Chirita(PSD) pe Facebook si care este realitatea

In plina campanie electorala Chirita Fanel(PSD) incearca sa-si castige electoratul in mediul online. Pagina de Facebook a candidatului PSD pentru fotoliul de primar in orasul Ianca a fost invadat de postari in care se autodivinizeaza, ca a facut si a dres in ultimul mandat de primar. Acesta a intrat in era digitala in aceasta campanie si cu putin timp inaintea startului acesteia si-a creat o pagina de Facebook, mai exact pe 17 august 2020. Daca in luna august a fost timid in ceea ce priveste postarile, razlet cate una la patru-cinci zile, acum a ajuns sa posteze zilnic petrecand poate mai mult timp in fata Facebook-ului, decat printre oamenii din localitatile care fac parte din UAT Ianca. Acest lucru a fost taxat si de cetateni care au spus ca in cei 16 ani a existat o mare problema de comunicare intre primar si populatie, dar si ca Chirita isi aminteste de celelalte localitati doar in campaniile electorale.

„Cea mai mare problema care a fost dupa 89 este lipsa comunicarii intre primar si cetateni. Nu se vine o data la 4 ani si atunci in <<fuga>> sa vorbeasca cu <<nea Gheorghe si cu tanti Maria>> eu cred ca se poate la cel putin 5,6 luni sa ia fiecare sat in parte si sa discute ce probleme sunt si cum ar putea fi ele rezolvate, cu cetateni… Ca daca stam in birou si nu aflam ce probleme si necazuri au cetatenii atunci pentru ce ne mai trebuie primar…Parerea mea, apropo sunt apolitic, chiar urasc politica si n-am nimic personal cu nimeni, dar mai mare lipsa de comunicare ca in primaria noastra de multi ani nu cred ca mai este pe undeva”

„Dl primar nu viziteaza satul decat in campanie, din pacate. Dar consilierii ce fac? Cel mai bine pentru noi ar fi schimbarea”, sunt doar cateva dintre comentariile cetatenilor dezamagiti de actuala administratie.

Chirita isi prezinta mai multe asa zise reusite din mandatul care sta sa se termine, proiecte mici pentru care un primar implicat nu ar fi avut nevoie de un mandat intreg sa le duca la finalitate. In unele situatii ceea ce prezinta el pe Facebook se bate cap in cap cu realitatea „din teren”. Vezi exemplul gropii de gunoi pentru moloz unde se pot arunca munti de gunoaie daca iei o chitanta de la Primarie. Pesedistul se lauda cu reamenajarea unor cladiri, cateva strazi asfaltate si un numar limitat de parcari. Nu zice nimic de proiecte mai mari cerute de cetateni precum: extinderea retelei de gaze naturale, atragerea de investiori pentru crearea de locuri de munca, asfaltarea tuturor strazilor, nu doar a catorva, etc, pentru ca 16 ani de mandat nu prea au existat astfel de proiecte.

Mai mult, acesta a ajuns sa acuze unii candidati ca vor instraina orasul. Da, probabil va fi „instrainat” din ghearele PSD unde este prins de 16 ani, inapoi cetatenilor.